28.10.2018
Открихме първия мобилен магазин

ПРАСЕ-ТО поставя своя знак за свежест и вкус без компромис само върху месото, произведено в родната ферма в с. Дъбовик. Запазената марка ще гарантира на ценителите, че получават постоянно и безкомпромисно качество благодарение на затворения цикъл на производство - от собствените полета и фуражи, през отглеждането в петзвездни условия и използването на свръх прецизна система за контрол на храненето и здравето, до транжорната и собствените магазини, зареждани директно от кланицата.

Първият, вече утвърден магазин на ПРАСЕ-ТО остава в с. Сенокос, до кланицата. Добре познатият вкус и търсената свежест ще бъдат гарантирани и във втория магазин на ПРАСЕ-ТО, който ще бъде и първият по рода си мобилен магазин за свежо свинско месо в България. Магазинът на колела и ще започне своето пътешествие от Добрич като първата му спирка е на ул. Дунав 47, до Кауфланд. Същото добре познато качество ще бъде гарантирано от ежедневната директна доставка от кланицата в с. Сенокос.

Посетете и новия магазин на ПРАСЕ-ТО всеки ден от 14:00 до 18:00 часа или до изчерпване на заредените свежи количества.

ПРАСЕ-ТО иска хубавата храна на добра цена да бъде близо до всеки. Мисията му започва от родния край, защото оттук идва и колкото и далече да стигне, ще си остане от Добруджа.