Свинска вратна пържола
Вратната пържола на ПРАСЕ-ТО напълно ще оправдае високите ви очаквания за изключителен вкус. Това е едно от най-предпочитаните меса на трапезата ни и има защо. Приготвени на скара или барбекю вратните пържоли стават бързо и остават сочни и крехки. В случaй, че предпочитате да ги приготвите на тиган или във фурната, ви съветваме да използвате минимално количество мазнина, тъй като само по себе си месото е достатъчно мазно.
Свинска котлетна пърложа
Когато говорим за глезене на сетивата, безспорно свинската котлетна пържола заема челни позиции в кулинарния свят. Със своя засищащ и интензивен дълбок вкус, обгърнат във финна текстура, котлетът на ПРАСЕ-ТО е винаги готов да ни върне вярата в истинския вкус. На скара, барбекю, котлон или във фурната, това е месото, което ни вдъхва увереност и гаранция, че няма какво да объркаме. Мека, плътна с умерено количество мазнини, свинската котлетна пържола заслужено можем да наречем един от най-непретенциозните кулинарни шедьовъри на нашата трапеза.
Свинско кюфте
Време е да се развихрите с гарнитурите, защото основното е вече готово. Кюфтетата на ПРАСЕ-ТО предлагат изпитана и безпогрешна рецепта - бързо решение за всеки ден и изключителен вкус, а тайната се крие в качественото чисто месо от най-висок клас и правилния букет подправки.
Свинска наденица
Няма друго месо, което да ви настрои по-авантюристично и да ви предложи по-богат и дълбок вкус от това на свинската наденица. Приготвена по класическа, но несутоима рецепта, с прясно и качетсвено месо и точният букет естествени и чисти подправки, наденицата на ПРАСЕ-ТО е готова да ви впечатли и върне вярата в истинския вкус. Опитайте я на скара, барбекю, тиган или направо във фурната с подходяща гарнитура. Гарантираме, че няма да бъдете подведени!